93 176 75 18
QUI SOMCONTACTEASSOCIATS

Un viatge per descobrir l´esplendor de l´antiga Pèrsia i per aprendre sobre un país increïble
on les nombroses restes, evidència d´una història llarga i valuosa per a la Humanitat,
estan envoltats d´un paisatge únic, fet de deserts banyats pel sol, muntanyes escarpades,
valls secretes i jardins exuberants.
Un tresor custodiat per un poble hospitalari i amb ganes de ser conegut
 

Un viatge per descobrir l´esplendor de l´antiga Pèrsia i per aprendre sobre un país increïble
on les nombroses restes, evidència d´una història llarga i valuosa per a la Humanitat,
estan envoltats d´un paisatge únic, fet de deserts banyats pel sol, muntanyes escarpades,
valls secretes i jardins exuberants.
Un tresor custodiat per un poble hospitalari i amb ganes de ser conegut
 

IRAN
Del 6 al 17 de maig de 2015 (12 dies)
PROGRAMA:
Guia acompanyant durant tot el viatge de parla catalana

VIATGE A L´IRAN

 

DEL 22 D´ABRIL AL 3 DE MAIG DEL 2015 – 12 DIES DE VIATGE

 

Primer dia: BARCELONA – ISTANBUL - TEHERAN

Presentació a l´aeroport de Barcelona a les 15.40h. Tràmits de facturació i sortida amb avió de línia regular a les 17.40h. Arribada a Istanbul a les 22.00h. Canvi d´avió i sortida a les 23.20hs. cap a Teheran.

 

Segon dia: TEHERAN

Arribada a les 03,50h., trobada amb el guia local i trasllat a l´hotel a través de la ciutat de Teheran, la capital caòtica i d´intensa vitalitat amb més de quinze milions d´habitants, suaument enclavada als peus de les majestuoses muntanyes d´Alborz, que, malgrat tot, sedueix al visitant amb la seva gent, el seu basar i alguns edificis i museus de gran interès. Allotjament a les habitacions i temps a disposició per descansar i relaxar-se. Dinar en un restaurant. La tarda la dedicarem a la visita del Museu Arqueològic d´Iran, l´exposició més rica i més completa de les troballes i l´evidència de la història antiga i la cultura iraniana, la millor manera de començar el nostre viatge per descobrir aquest bell país. Després visita del Museu del Vidre i la Ceràmica, ubicat en un elegant edifici de l´època Quajar, museu dins d´un museu, que alberga una valuosa col·lecció de vidre i ceràmica, des del segon mil·lenni abans de Crist. Al finalitzar les visites, sopar en un restaurant. Tornada a l´hotel i allotjament.

 

Tercer dia: TEHERAN - SHIRAZ

Després d´esmorzar, trasllat a l´aeroport per agafar el vol a Shiraz. Arribada, trasllat a l´hotel i dia dedicat al descobriment d´aquesta antiga ciutat que en els seus segles de vida ha conegut períodes de prosperitat i decadència. Shiraz és també la ciutat dels grans poetes perses, Hafez i Saadi que estan enterrats aquí, i els versos encara estan imbuïts en la llengua i la cultura persa. Visitarem la Ciutadella, una fortalesa construïda per Karim Khan Zand, un gran governant del segle XVIII; el bell Basar, únic a l´Iran per la seva arquitectura de tova amb el caravanserrall adjacent Saray-e-Moshir; la madrassa de Khan les decoracions de color rosa i flors de color blau amb les aus ens recorden els frescs dels palaus de Safavid; el mausoleu de Shah-i Cheragat, un dels santuaris xiïtes més venerats, amb raó anomenat el "Rei de la Llum" per la decoració única de les seves habitacions interiors i enlluernador de petites rajoles de vidre. Dinar, sopar i allotjament.

 

Quart dia: SHIRAZ – NAQHSH – E - ROSTAN - PERSEPOLIS - SHIRAZ (150 km)

Dia dedicat a la visita i a la contemplació d´alguns dels llocs arqueològics més famosos del país, que estan a 70 km de Shiraz. Visitarem Naghsh-e-Rostam per admirar les espectaculars necròpolis reals dels Aquemènides (segle V .aC) i suggestius baix relleus realitzats posteriorment sota la dinastia Sassànida (segle III dC.) per celebrar les victòries sobre els romans i els enemics d´altres pobles. Després farem la visita de Persépolis, la capital dels reis Aquemènides, fundada per Darío a l´any 524 aC per celebrar el 21 de març la festa de Nouruz (Any Nou persa); en aquesta refinada ciutat, Darío, Xerxes i Artaxerxes rebien les delegacions dels pobles conquerits, que feien llargues processons per presentar ofrenes i homenatges al Rei de Reis. Restes significatives de palaus, escales monumentals, columnes elegants i esveltes, molts capitells originals, els baixos relleus, fan d´aquest lloc un dels millors exemples de l´esplendor i la sofisticació de la civilització persa sota aquesta dinastia. Dinar en un restaurant, sopar i allotjament a l´hotel.

 

Cinquè dia: SHIRAZ - BISHAPUR - TANG-E CHOGAN - SHIRAZ (250 km)

Esmorzar i excursió cap a l´oest fins arribar a la zona arqueològica de Bishapur, una de les més interessants de la regió, amb la ciutat de Shapur, una antiga capital sassànida feta construir al segle III. dC pel rei Shapur I amb els presoners capturats després de la batalla victoriosa d´Edesa contra l´emperador romà Valeriano. Visita a les excavacions que ens parlen d´un gran centre urbà, amb magnífics edificis, canals d´aigua i clavegueram i protegits per una gran muralla. A prop del lloc, en un estret congost excavat en el riu, podem admirar els grans relleus commemoratius que glorifiquen les gestes del rei; continuant per la trencada, a Tang-i Chogan, trobarem una cova que acull l´enorme estàtua del rei Shapur I, de set metres d´altura. Dinar pícnic. Al final de la visita, retorn a Shiraz, sopar i allotjament.

 

Sisè dia: SHIRAZ - PASARGADAE - ABARKUH - YAZD (440 km)

Després d´esmorzar, sortida cap al nord. Visitarem Passargade, la capital de Ciro el Gran, fundada l´any 546 aC. com un jardí paradisíac envoltat de muntanyes sagrades; avui dia el lloc arqueològic ofereix ruïnes disperses impregnades de bellesa solitària. Aïllat a l´esplanada s´aixeca el majestuós mausoleu de Ciro, que amb la seva arquitectura essencial i severa inspira un profund sentiment d´admiració i reverència. Continuarem cap a Abarkuh, poble remot que conserva algunes construccions fetes d´argila,  la casa pairal Agha Khan-e-Zade i el famós xiprer de 4500 anys, que és considerat com l´organisme viu més antic de tota l´Àsia. Dinar en un restaurant. A la tarda arribada a Yazd, una antiga ciutat sassànida, una de les més autèntiques i interessants de l´Iran, centre de la religió zoroàstrica arcaica. Sopar i allotjament a l´hotel.

 

Setè dia: YAZD

Pensió completa. Excursió de dia sencer a aquesta antiga ciutat situada a la vora del desert sense límits de l´Iran. Sempre ha estat una ciutat de comerç i una de les principals rutes comercials entre Orient i Occident. El 1272 hi va passar Marco Polo en el seu viatge a la Xina. Anirem a veure les Torres del Silenci, on es col·loquen els cossos dels morts per tornar-los a la natura; l ´Atash-Kadeh, el temple Zoroastre, on des de fa 1.500 anys crema la preciosa fusta de sàndal per alimentar el Foc Sagrat; La bella Mesquita del Divendres amb el seu elegant portal i els dos minarets més alts de l´Iran. Passejarem per la ciutat vella, envoltada de muralles de fang i que amb molt d´esforç tracta de recuperar la seva essència original, vagant entre els millors exemples de cases tradicionals; admirarem les Torres de Vent o Badgir que encara avui aporten frescor a les cases de la ciutat; visitarem el Museu de l´Aigua, on entendrem l´enginyós sistema de “qanat”, una xarxa subterrània increïble de canals d´aigua que durant segles assegura aquest element preciós també a les terres àrides i a l´altiplà desèrtic. Finalment visita al Mausoleu de Seyed Rokn od-Din amb la seva cúpula blava coberta de majòlica i a l´antic basar.

 

Vuitè dia: YAZD - NAYIN - ISFAHAN (316 km)

Després d´esmorzar, sortida per Isfahan. Durant el viatge pararem a Nayin i visitarem la pintoresca ciutat amb la mesquita El Masjid-i-Jameh del segle desè, un dels exemples més significatius i millor conservats de l´arquitectura religiosa a l´Iran, la tradicional casa convertida en un petit museu i l´estructura de l´antic i encantador basar, ara en desús. En el camí ens aturarem a la ciutat de Meybod, particularment interessant per un grup d´edificis que donen testimoni de la gran capacitat creadora dels arquitectes perses: una posada, la nevera del segle XVI feta de maons de fang i les torres dels coloms. Dinar en un restaurant. A la tarda arribada a Isfahan, la "ciutat ideal" de l´Islam. Més que cap altra evoca la complexitat refinada i l´esplendor de l´antiga civilització i la cultura persa. Arribada a l´hotel, sopar i allotjament.

 

Novè i desè dia: ISFAHAN

Pensió completa. Dies dedicats a la visita d`Isfahan, la ciutat que Shah Abbas I (1587-1629), de la dinastia Safavid, va triar com la seva capital i que va dissenyar i embellir fins que esdevingué la perla del renaixement persa anomenant-lo  "Meitat del Món" . Anirem caminant pels tres grans ponts sobre el riu Zayandeh-Rud que amb la seva harmoniosa arquitectura i la seva funció pràctica i social, fins i tot avui dia, després de segles, uneix els barris històrics de la ciutat. Visitarem els llocs i els monuments més significatius del que va ser la capital de la brillant Safavid durant tres segles, del XVI al XVIII, fins que el 1786 la capital es va traslladar a Teheran: la magnífica plaça Naqsh-i-Jahan, una de les places i al mateix temps monument més gran de l´Orient; l´espectacular mesquita de l´Imam, la més alta expressió de l´ Imperi Seljúcida a l´Iran; el palau Ali Qapu; l´antic basar on durant segles es comercialitzava i es venia de tot, però sobretot els preciosos manufacturats de les artesanies perses més típics i tradicionals; el pavelló Hasht Behesht, una petita meravella arquitectònica; el palau de Quaranta Columnes o Chehel Sotun, el palau judicial construït pel rei com un lloc de recreació i esbarjo; el Barri Armeni amb la catedral de Vank, que alberga frescos preciosos i brillants; l´extraordinària Jame` Masjid  o Mesquita del Divendres, autèntic museu de l´arquitectura islàmica. Temps lliure per gaudir de la màgica atmosfera d´aquest lloc i fixar a la nostra memòria els records més valuosos d´aquest viatge.

 

Onzè dia: ISFAHAN - ABYANEH - KASHAN - TEHERAN (380 km)

Després d´esmorzar, sortida cap al nord. Visitarem Abyaneh per fer una interessant passejada pels carrers costeruts i sinuosos d´aquesta pintoresca localitat que es caracteritza per les seves fràgils construccions de colors vermell - ocre, als peus de la muntanya Karkas. Seguirem a Kashan, antiga ciutat de caravanes als afores del desert Dash-i Kavir, que conté interessants exemples d´arquitectura noble del segle XIX; aquí, de fet, han estat restaurades residències sumptuoses privades de l´època Quajar on la frescor dels patis, les habitacions plenes de frisos d´estuc adornats amb vidrieres i pintures geomètriques i les cúpules elegants, ens parlen d´un període ric i feliç. Dinar en un restaurant. A la tarda visita del jardí Bagh-e Fin , l´arquetip del jardí paradisíac persa, un dels més bells de tot el país. Sopar en un  restaurant. Allotjament a l´hotel. i continuació a l´aeroport de Teheran.

 

Dotzè dia: TEHERAN - ISTANBUL - BARCELONA

Sortida cap a l´aeroport de Teheran. Arribada a temps per fer els tràmits de facturació i sortida amb avió a les  05.20h. Arribada a Istanbul a les 07.10h. Canvi d´avió i sortida a les 08.40h. Arribada a Barcelona a les 11.25h. i fi dels nostres serveis.

 

Preus amb taxes incloses. Descompta socis entitats -125,00 €. Mireu a "Condicions"

*Preus per pax:
3,007.97 € » Individual
2,717.97 € » Doble
*Tots els preus son amb taxes incloses
VOLS RESERVAR? Truca'ns de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:30 h. 93 176 75 18
CONDICIONS:

Preu per persona: 2.475,00 € + taxes variables 242,97 € = 2.717,97 €
Suplement habitació individual durant tot el període: 290,00 €

Descompte socis entitats amb acord: -125,00 €

 

EL PREU INCLOU:

 • Guia acompanyant de parla catalana durant tot el viatge sortint des de Barcelona
 • Bitllet d’avió de línia regular Barcelona / Istanbul / Teheran / Istanbul / Barcelona en classe turista.
 • Vol intern de Teheran a Shiraz amb l’empresa IranAir-Mahan Air.
 • Un equipatge facturat màx. 20 kg. + un equipatge de mà màx. 8 kg.
 • Estada en hotels de 5***** /4**** en habitacions dobles amb bany o dutxa.
 • Esmorzars bufet
 • Pensió completa, segons el programa, dinars i sopars en hotels i / o restaurants.
 • Begudes en els àpats (aigua i / o refresc).
 • Còmode autocar gran turisme durant tot el recorregut, segons el programa.
 • Excursions i visites amb guia local expert de parla italiana o anglesa, segons el programa.
 • Les  entrades durant les visites, segons programa
 • Despeses per obtenir el visat.
 • Assegurança d’accidència

 

EL PREU NO INCLOU:

 • Propines (estimar 40,00 € per persona)
 • Extres
 • Tot allò que no s’esmenta específicament en "El preu inclou".
 • Qualsevol assegurança de cancel·lació opcional (90.00 € assegurant una devolució fins a 3.000,00 €).

 

NB: A la vista del nombre limitat de places, se suggereix notificar la seva assistència el més aviat possible

 

Dipòsit de reserva: 900,00 € en el moment d’inscripció.

Pagament final bans del: 31 de març del 2015  

 

Barcelona, setembre 2014

 

Documentació necessària per la sol·licitud del visat d’entrada a l’Iran

Passaport amb una validesa mínima de sis mesos des de la data d’entrada al país i tres pàgines totalment buides per la visa.

Dues fotografies mida DNI amb paper fotogràfic, fons blanc i feta dins dels 6 últims mesos

Omplir i signar el formulari de sol·licitud

Cal un mínim de 20 dies per tramitar el visat

 

RECOMANEM L’ASSEGURANÇA D’ANUL·LACIÓ (demaneu preus i  condicions), que haurà de contractar-se en  el moment de realitzar la reserva.

L’ordre de l’itinerari i visites es pot modificar si les circumstàncies ho aconsellen.  Condicions Generals del règim d’agències de viatges.

Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, els preus es podran revisar fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar-hi variacions dels transports, inclòs carburant, taxes, impostos i tipus de canvi de moneda aplicat.                                           

(**)Entitats amb acord: Memorial 1714, Moviment civil onze de setembre, Associació Francesc de Castellví,

Totes les destinacions
Comprova les nostres ofertes
© Club Català de Viatges 2014. Tots els drets reservats
Condicions GeneralsPolítica de cookiesAvís legal
Aquest web ús de cookies tècniques, de personalització i anàl.lisi, propies i de tercers, per anònimament facilitar-ne la navegació i analitzar estadístiques de l'ús del web. Considerem que si continua navegant, n'accepta el seu ús. Més informació sobre les cookies